Neoplan Starliner****

Neoplan Starliner****

Neoplan Starliner 4* utastér

Neoplan Starliner utastér

Neoplan Starliner csomagtér

Neoplan Starliner vezetofülke

Autóbuszbérlés

Bemutatjuk Neoplan Starliner 5218 SHD**** típusú autóbuszainkat:

A Neoplan évtizedek óta a megbízhatósággal és komforttal azonosult német buszmárka a személyszállítási piacon, a Starliner pedig a termékpaletta csúcsa, a nagy távolságra tervezett autóbuszok legkényelmesebb, legelegánsabb tagja. Magyarországon jelenleg csak a rövidebb változat volt eddig megtalálható, cégünk rendelkezik egyedül a hosszabb, valóban 4 csillagos kialakítású SHDC jelzésu altípussal.


- Elegáns megjelenés
Letisztult, áramvonalas design-nak és monumentális méreteinek köszönhetoen már kiálláskor pozitív elso benyomást kelt a busz az utasokban, rögtön érezhetik az ügyfelek, hogy minoségi szolgáltatás vár rájuk.

- Fóliázott panorámaüvegek
Haltalmas, felül ívelt panorámaablakok biztosítják az utasok számára a feledhetetlen kilátást, mindezt úgy, hogy a sötét fóliázásnak köszönhetoen nem lesz forróságérzet a buszban az napfény elso sugarainak a hatására, helyette tovább élvezhetik a látványt "üvegázhatás" nélkül.

- Magasított utastér
A busz a legtöbb elterjedt típushoz képest több, mint 20 centíéterrel magasabb, így az utasok magasabban is ülnek, és fejük felett is több a hely ami tovább javítja az utazási élményt.

- Automata klíma és futés
Az utastérben fokonként beállítható automata klímaberendezés gondoskodik a megfelelo homérsékletrol.

- 52-59 Négy csillagos férohely
52-59 db. teljes értéku Kiel utasülés, a 4 csillagos komfortfokozat eloírásainak megfeleloen az üléstáv 83 cm, mely csaknem 10 centiméterrel több, mint a szokásos 49 fos turistabuszokban. Az ülések mindegyike hátra döntheto, szélesítheto, saját lábtartóval, lehajtható tálcával és biztonsági övvel is fel van szerelve. 100% komfort még a leghátsó sorban is, ahol 5 helyett csak 4 ülés kapott helyet egymás mellett!

- Igényes belso tér és világítás
Eleganciát és luxust sugárzó többfokozatú utastérvilágítás, mindenkinek saját olvasólámpával, folyosó- és lépcsovilágítással. Az ülések felett pedig a szokásos kalaptartó "polc" helyett a repülogépeken is bevált külön-külön zárható csomagtartó rekeszek lettek kialakítva.

- Kép és hang
Minoségi stereo hang, mélynyomóládákkal megerosített basszus biztosítja a zene mozi hangjának élvezetét, a képi megjelenítésrol pedig Blaupunkt LCD monitorok gondoskodnak.

- Média center
DVD, CD, és rádió egyaránt hallgatható/nézheto a buszon.

- Konyha
Hutoszekrény, kávé/teafozo és virslifozo is muködik a fedélzeten, melyeket a megrendelo igényeinek megfeleloen töltünk fel.

- WC
Sürgos "folyóügyek" gyors elintézésére lehetoséget biztosít a fedélzeti WC akár út közben is.

- Minimális motorzaj
A magasított utastérnek és dupla szigetelésnek köszönhetoen az utastér zajterhelése minimális még a leghátsó sorokban is.

- Tágas csomagtér
A szokásosnál 30 centiméterrel magasabb csomagtér és a tengelyek feletti extra rekeszek együttesen akkora csomagtárolási kapacitást eredményeznek, melyben boségesen elférnek a csomagok még sítúráknál, speciális felszerelést igénylo rendezvényeknél (pl. tánc és zenetáborok) is.
A három tengelynek köszönhetoen pedig a túlsúly miatti bírság miatt sem kell tartani, mert a jármu megengedett össztömege 5 tonával magasabb, mint egy hasonló két tengelyes típusé.

- Biztonság, környezetvédelem
ABS, ASR, retarder (tartósfék), 12 fokozatú automata váltó, tempomat, hólánc, Euró 3 osztályú motor. A soforök pihenésérol külön hálófülke gondoskodik, melyet még akkor sem kell csomagtartóként használni, ha a busz maximálisan tele van.

- Szakmai háttér
Irodánkban felkészült szakemberek várják a megrendelést, segítenek az útvonalterv összeállításában, autópályadíjak és járulékos költségek kalkulálásában, hogy út közben sem fizikai, sem tarifális meglepetések ne érhessék a csoportot.

- Személyzet
A buszon segítokész, udvarias, nyelvismerettel rendelkezo tapasztalt gépkocsivezetok dolgoznak, akik minoségi szolgáltatást nyujtanak, otthonosan mozognak Európa városaiban, tengerpartjain és és az alpesi szerpentineken is, navigációval vagy anélkül egyaránt.

- Versenyképes tarifa
Nyilvánvalóan a fentiekben felsorolt kiemelkedo komfort és minoség nem a legalacsonyabb fuvardíjjal párosul, de ár/érték arányt tekintve kivételesnek mondható árképzésünk. Tegyen minket próbára és kérjen ajánlatot most, minden kötelezettségol mentesen! Km díj már 255 Ft/km-tol (szezontól és távolságtól függoen).

Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****
Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner**** Neoplan Starliner****


 
<<< Vissza a fooldalra
 
     

(c) TravelLines Utazási (U-000865) - Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Elérhetőségek: Tel/fax: +36-1-311-05-86, 70-533-6622, E-mail: info@travellines.hu